به گزارش حادثه ایلام;سرهنگ “سروش اصل مرز” اظهار داشت: در پي اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبني بر وقوع سرقت یک دستگاه خودروی سواری پراید ، موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با اجرای طرح مهار و با تقويت گشت هاي انتظامي و کنترل مبادي ورودي و خروجي شهر، و محورهای مواصلاتی سرانجام ماموران، خودروی مذکور را در حال حرکت و در نزدیکی روستای گلان مشاهده کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان مهران ادامه داد: ماموران با انجام اقدامات پلیسی خودروی مذکور را متوقف و سارق بلافاصله به صورت پیاده اقدام به فرار و پس از تعقیب و گریز فراوان در نزدیکی دره “ویژدرون” این متهم را دستگیر کردند.
وی تصریح کرد: سارق دستگیر شده که از متهمان سابقه دار می باشد در تحقیقات پلیسی به سرقت خودرو مذکور در سطح شهرستان ایلام معترف و با تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شد.
انتهای پیام/س





