♥0

دستگیری کلاهبردار با ۳۰ فقره کلاهبرداری در مهران

  • کد خبر : 31463
  • 30 مهر 1405 - 17:28
دستگیری کلاهبردار با ۳۰ فقره کلاهبرداری در مهران
فرمانده انتظامی شهرستان مهران از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از رسیدهای جعلی واریز وجه، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد و تاکنون به ۳۰ فقره کلاهبرداری با این شگرد اعتراف کرده است.

سرهنگ افشار شاهمرادی فرمانده انتظامی شهرستان مهران، عصر پنجشنبه ۳۰ مهرماه در گفت‌وگو با خبرنگار حادثه ایلام اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر کلاهبرداری از فروشندگان کالا با ارسال رسیدهای جعلی واریز وجه، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و تخصصی، هویت فرد کلاهبردار را شناسایی کردند و پس از هماهنگی قضایی، وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان مهران با اشاره به تعدد کلاهبرداری‌های ارتکابی با این شیوه تصریح کرد: متهم در جریان تحقیقات فنی تاکنون به ۳۰ فقره کلاهبرداری با استفاده از رسیدهای جعلی واریز وجه اعتراف کرده است.

شاهمرادی در پایان به شهروندان توصیه کرد هنگام فروش کالا، پیش از تحویل آن، از واریز واقعی وجه به حساب بانکی خود اطمینان حاصل کنند و به تصاویر یا پیامک‌های رسید پرداخت اکتفا نکنند.

انتهای پیام/خبرنگار امیر ملکی یکتا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=31463

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.