1

انفجار مین در دهلران جان پسر ۱۳ ساله را گرفت

  • کد خبر : 30364
  • 21 بهمن 1404 - 20:25
انفجار مین در دهلران جان پسر ۱۳ ساله را گرفت
رئیس اورژانس ۱۱۵ استان ایلام از مرگ نوجوان ۱۳ ساله بر اثر انفجار مین در منطقه چم‌هندی شهرستان دهلران خبر داد.

حمید صفرپور، رئیس اورژانس ۱۱۵ استان ایلام، شامگاه سه‌شنبه ۲۱ بهمن در گفت‌و‌گو با خبرنگار حادثه ایلام اظهار داشت: حوالی ساعت ۱۶ امروز، در پی تماس مردمی با مرکز ارتباطات و هماهنگی عملیات اورژانس ۱۱۵، گزارشی مبنی بر انفجار مین در منطقه چم‌هندی از توابع شهرستان دهلران دریافت شد.

وی افزود: بلافاصله یک تیم امدادی از اورژانس به محل اعزام شد اما متأسفانه به دلیل شدت جراحات، نوجوان ۱۳ ساله حادثه‌دیده علی‌رغم تلاش‌های کارشناسان اورژانس در محل، جان خود را از دست داد.

صفرپور در پایان با ابراز تأسف از وقوع این حادثه، خاطرنشان کرد: متأسفانه مناطق مرزی استان ایلام هنوز از وجود بقایای مین‌های دوران جنگ تحمیلی پاکسازی کامل نشده و رعایت هشدارها و تابلوهای خطر در این مناطق ضروری است.

 

انتهای پیام /امیر ملکی یکتا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=30364

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.