9
مدیرکل تعاون روستایی ایلام خبر داد؛

خرید ۲۲۰۰ تن ذرت دانه ای در استان ایلام

  • کد خبر : 16059
  • 20 دی 1401 - 11:32
خرید ۲۲۰۰ تن ذرت دانه ای در استان ایلام
مدیر تعاون روستایی ایلام از خرید ۲ هزار و ۲۰۰ تن ذرت دانه ای در استان ایلام خبر داد.

به گزارش حادثه ایلام;محمد ناصر ناصری با بیان اینکه امسال کشاورزان مهرانی بیش از ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی خود را به کاشت ذرت اختصاص داده‌اند، بیان کرد: در این زمینه بیش از ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.

وی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود کشاورزان مهرانی در پایان فصل برداشت بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ تن ذرت دانه‌ای به ارزش ۲۱ میلیارد تومان برداشت و به مراکز خرید تحویل دهند.

مدیر کل تعاون روستایی استان ایلام از خرید ۲ هزار و ۲۰۰ تن ذرت دانه‌ای خبر داد و عنوان کرد: شبکه تعاون روستایی اقدام به برنامه ریزی برای خرید محصول ذرت دانه‌ای کشاورزان نموده که از ابتدای برداشت در کنار کشاورزان بوده و محصول آن‌ها را خریداری کرده است.

ناصری مطرح کرد: تعاون روستایی در کارخانه و ایستگاه خشک کنی ذرت اقدام به خشک نمودن ذرت و فرآوری آن و حمل به کارخانه‌های خوراک دام استان که متقاضی خرید برای تولید کنسانتره دامی هستند، کرده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=16059

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.