1

جریمه ۶ میلیارد ریالی شرکت متقلب تولید آرد در دهلران

  • کد خبر : 31081
  • 01 شهریور 1405 - 20:32
جریمه ۶ میلیارد ریالی شرکت متقلب تولید آرد در دهلران
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ایلام از محکومیت مدیرعامل یک شرکت تولید آرد در دهلران به پرداخت بیش از ۶ میلیارد ریال جریمه نقدی به دلیل کاهش بیش از میزان استاندارد سبوس‌گیری خبر داد.

فرشید زرگوش، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ایلام، شامگاه یکشنبه یکم شهریور ماه ،در گفت‌وگو با خبرنگار حادثه ایلام اظهار داشت: پرونده تخلف یک شرکت تولید آرد در شهرستان دهلران به اتهام کاهش بیش از میزان استاندارد سبوس‌گیری در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی این شهرستان مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: پس از بررسی پرونده و مستندات موجود و انجام دو مرحله نمونه‌برداری و آزمایش، تخلف انتسابی برای شعبه محرز شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ایلام ادامه داد: شعبه رسیدگی‌کننده پس از احراز تخلف، مدیرعامل شرکت متخلف را به پرداخت ۶ میلیارد و ۱۲۱ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

زرگوش با تأکید بر اهمیت نظارت بر کیفیت کالاهای تولیدی تصریح کرد: امنیت غذایی، سلامت مردم و کیفیت محصولات تولیدی از خطوط قرمز تعزیرات حکومتی است و با واحدهای متخلف در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان و واحدهای اقتصادی باید ضوابط و استانداردهای تعیین‌شده را رعایت کنند و هرگونه تخلفی که موجب تضییع حقوق مصرف‌کنندگان یا خدشه به سلامت و کیفیت کالاها شود، با پیگیری دستگاه‌های نظارتی و برخورد قانونی مواجه خواهد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ایلام در پایان تأکید کرد: سودجویانی که با تخلف، معیشت مردم و حقوق مصرف‌کنندگان را تحت تأثیر قرار دهند، مشمول مجازات‌های قانونی خواهند شد.

انتهای پیام/امیر ملکی یکتا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=31081

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.