0

افزایش ۱۴۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در ایلام

  • کد خبر : 30419
  • 09 فروردین 1405 - 13:15
افزایش ۱۴۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در ایلام
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان ایلام از افزایش ۱۴۰ درصدی مسمومیت‌ با گاز مونوکسید کربن در ایلام خبر داد و گفت: حضور مردم‌ در کمپ های نوروزی بیشترین عامل مسمومیت را دارد.
حمید صفرپور رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان ایلام، ظهر یکشنبه ۹ فروردین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن تعطیلات نوروزی از تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ لغایت ۸ فروردین ۱۴۰۵، طی ۹ حادثه، ۲۴ نفر در ایلام دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شده‌اند.
صفرپور افزود: این آمار نسبت به مشابه سال گذشته، با افزایش ۱۴۰ درصدی در تعداد مددجویان و مصدومین با گاز مونوکسید کربن همراه بوده است.
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی ایلام تصریح کرد: حضور مردم در کمپ‌های تفریحی، عامل افزایش شدت بارندگی‌ها و برودت هوا و تداوم استفاده از وسایل گرمایشی در روزهای اخیر، از دلایل افزایش این آمار است.
صفر پور بیان کرد: سرگیجه، سردرد، اخواب آلودگی، تهوع و استفراغ از جمله علائم اولیه مسمومیت با این گاز بی‌رنگ و بی بو است و در صورت مشاهده باید بلافاصله از محیط بسته خارج شد. اگر علائم شدید وجود داشت با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان ایلام در پایان هشدار داد که گاز مونوکسیدکربن بعنوان “قاتل خاموش” شناخته می‌شود و افزود: مردم عزیز در استفاده از وسایل گرمایشی – بخصوص در فضاهای بسته – احیاط‌های کافی را مدنظر داشته باشند.
انتهای پیام/امیر ملکی یکتا
لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=30419

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.