به گزارش حوادث ایلام;سرهنگ” جمال موسوی” در گفت و گو با خبرنگارما اظهار داشت:پس از وقوع چند فقره سرقت و همچنین تماس شهروندان با مرکز فوریت های 110 موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری 12 قرار گرفت.
وی افزود:شب گذشته،گشت کلانتری 12 هنگام گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی به 2 نفر که در اطراف یک دستگاه خودرو در حال پرسه زنی بودند مشکوک شدند.
سرهنگ موسوی تصریح کرد: سارقان به محض مشاهده ماموران با یکدستگاه خودرو سمند سورن اقدام به فرار کرده که با هوشیاری ماموران و همچنین حضور بموقع گشت های یگان امداد خودرو سارقان متوقف و هر 2 متهم دستگیر شدند.
وی ادامه داد:در 2 عملیات جداگانه دیگر 1 سارق خودرو و 1 سارق کنتورهای آب دستگیر شدند.
وی با اشاره به اینکه امنیت مطالبه به حق مردم است خاطر نشان کرد:متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و خودرو آن ها به پارکینگ منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام با اشاره به اینکه پلیس براساس وظیفه ذاتی خود برای تامین امنیت و آرامش شهروندان تمام تلاش خود را به کار خواهد بست گفت:شهروندان توصیه ها و هشدارهای پلیسی را جدی بگیرند و در صورت مشاهده افراد مشکوک با مرکز فوریت های 110 به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/





