سرهنگ سروش اصلمرز فرمانده انتظامی شهرستان مهران، شامگاه جمعه ۲۲ خرداد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره سرقت از مغازهای واقع در پاساژ پاسارگاد شهرستان مهران که سارق با استفاده از شاهکلید اقدام به باز کردن قفل و سرقت کرده بود، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی و تخصصی، موفق به شناسایی هویت سارق شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان مهران تصریح کرد: مأموران پس از هماهنگی قضائی، در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه متهم را دستگیر و در بازرسیهای انجام شده، اموال مسروقه را کشف کردند.
سرهنگ اصلمرز در پایان با بیان اینکه اموال کشف شده پس از طی مراحل قانونی به مالباخته تحویل داده شد، افزود: پلیس با قاطعیت با سارقان و مخلان نظم و امنیت برخورد کرده و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/ امیر ملکی یکتا





