2

فهمیدم زن دوم گرفته کشتمش !

  • کد خبر : 26828
  • 24 بهمن 1403 - 13:58
فهمیدم زن دوم گرفته کشتمش !
ازدواج دوم مرد بهشهری منجر به قتل او شد.

به گزارش حادثه ایلام; به نقل از رکنا، 17 بهمن ماه سال جاری خبر فوت مشکوک مرد میانسالی بر روی تخت بیمارستان خاتم بهشهر به عوامل انتظامی گزارش داده شد.

با اعلام این خبر تیمی از کاراگاهان پلیسی راهی سردخانه بیمارستان شده و با جسم بی جان مرد 56 ساله ای به نام اسماعیل ذوالفقاری رو به رو شدند که با یک ضربه چاقو به قتل رسیده است.

با مشخص شدن هویت این مرد تحقیقات اولیه آغاز و روشن شد که این مرد به دست همسرش به قتل رسیده است. بعد از آشکار شدن هویت قاتل عملیات ویژه جهت دستگیری این زن آغاز و در روستای نکا به دام ماموران افتاد.

این زن بعد از دستگیری لب به اعتراف گشود و گفت: من همسر اول شوهرم هستم. چندی قبل متوجه شدم که همسرم زن دیگری را به صیغه خود در آورده است. من روز حادثه متوجه شدم که همسر دوم شوهرم در بیمارستان بهشهر بستری شده است به همین دلیل با چاقو به بیمارستان رفتم و همسرم را با یک ضربه چاقو به قتل رساندم.

بعد اعترافات قاتل، جسد مرد میانسال به پزشکی قانونی منتقل شد و او برای تحقیقات بیشتر تحویل ماموران قرار گرفت.

انتهای پیام/سعد حمیدی کیا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=26828

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.