7
معاون شرکت مدیریت منابع آب ایران:

وزارت نیرو در مرز مهران ظرفیت ذخیره ۱۰ میلیون بطری آب را دارد

  • کد خبر : 26137
  • 11 مرداد 1403 - 18:13
وزارت نیرو در مرز مهران ظرفیت ذخیره ۱۰ میلیون بطری آب را دارد
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: وزارت نیرو در مرز مهران ظرفیت ذخیره ۱۰ میلیون بطری آب را دارد.

به گزارش حادثه ایلام;مهدی دانشگر در دیدار با استاندار ایلام با اشاره به تلاش‌های استاندار ایلام در بحث برگزاری باشکوه کنگره اربعین، گفت: اربعین در استان ایلام طی سال‌های اخیر به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است.

دانشگر افزود: از سال ۸۵ توفیق خدمت به زوار عتبات عالیات در اربعین را دارم و با توجه اینکه بخش اعظمی از تردد زوار از مرز مهران است بیشتر توجه خدمت ما در مرز مهران است.

وی ادامه داد: سه سیلو و سردخانه متعلق به وزارت نیرو در مرز مهران ظرفیت ذخیره ۱۰ میلیون بطری آب را دارد و تمام تلاش خود را برای تأمین و توزیع آب در مرز مهران بکار خواهیم گرفت.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران اضافه کرد: طی سه سال اخیر مشکل فاضلاب و توسعه شبکه برق و روشنایی در مرز مهران حل شده و در این راستا هم مشکلی نداریم.

انتهای پیام/سعد حمیدی کیا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=26137

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.