کد خبر : 5424
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 29 ژوئن 2021 - 0:45
-

مدیرکل دامپزشکی ایلام خبر داد ؛

شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کنند

شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کنند
مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: مصرف کنندگان، گوشت قرمز مورد نیاز خود را به منظور پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو از قصابی‌های معتبر و مراکز عرضه مجاز فراورده‌های خام دامی تهیه کنند؛

به گزارش حوادث ایلام; دکتر رامین پورنجف اظهار داشت: معضل کشتار غیرمجاز دام از عوامل اصلی و شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کنندشایع‌ترین راه‌های انتقال بیماری تب کریمه کنگو است و زمینه بروز و شیوع بیماری را در سطح استان فراهم می‌آورد.

 

وی به شهروندان توصیه کرد: گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند تا از ابتلا به این بیماری خطرناک پیشگیری شود.

 

مدیرکل دامپزشکی ایلام از دامداران خواست از تماس دست دست با کنه‌های بدن دام جداً خودداری و با سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام‌ها با انگل‌های خارج بدن دام مبارزه کنند.

 

وی تاکید کرد: شهروندان از مصرف جگر خام یا نیم پخته خودداری و برای اطمینان از سالم بودن گوشت تازه خریداری شده، آن را پس از نگهداری در یخچال نگهداری و پس از گذشت ۲۴ ساعت مصرف کنند.

 

بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام شناسایی شده است.

 

انتهای پیام/س

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

آمار بازدید کنندگان سایت

  • 7,097,245
  • مرداد ۹, ۱۴۰۰