♥14
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام:

پروژه های برق رسانی برای توسعه زیرساخت‌های مهران در حال اجرا است

  • کد خبر : 20913
  • 28 خرداد 1402 - 14:36
پروژه های برق رسانی برای توسعه زیرساخت‌های مهران در حال اجرا است
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای اربعین، گفت: هم اکنون ۲۰۰ میلیارد تومان پروژه برق رسانی برای توسعه زیرساخت‌های مهران در حال اجراست.

به گزارش حادثه ایلام;ولی الله ناصری مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام اظهار داشت: اقدامات متعددی از سوی شرکت توزیع برق برای توسعه زیرساخت‌های اربعین در شهرستان مهران انجام شده و یا در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه مجموع پروژه‌های برق رسانی در مهران برای اربعین ۲۰۰ میلیارد تومان است، افزود: تعدادی از این پروژه‌ها به بهره برداری رسیده و بخشی نیز تا اربعین تکمیل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق ایلام بیان کرد: این پروژه‌ها شامل تامین روشنایی میدان اربعین، مسیر‌های منتهی به مرز و پایانه‌های مرزی، پارکینگ برکت، توسعه شبکه شهر مهران، روشنایی کمربندی‌های غربی و شرقی و … است.

وی اظهار کرد: از دیگر پروژه‌های حوزه برق مهران می‌توان به روشنایی پارکینگ‌های اربعین ۱ و ۲، تامین برق مواکب، برق رسانی به مساجد و محل‌های اسکان اشاره کرد که از طریق برج‌های روشنایی، ترانس، شبکه فشار متوسط در حال اجرایی شدن است.

ولی الله ناصری با اشاره به آخرین وضعیت مصرف برق در بین ادارات استان بیان کرد: تمامی ادارات استان باید ۳۰ درصد کاهش مصرف را داشته باشند، طبق بررسی‌های انجام شده طی هفته‌های گذشته با اجرای این طرح تا حدود ۴۰ درصد کاهش مصرف برق در سطح ادارات ثبت شده است.

انتهای پیام/علی محمد مرادی

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=20913

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.