0

سقوط مرگبار از ارتفاع در چوار / بالگرد اورژانس ایلام برای سومین‌بار در یک روز به پرواز درآمد

  • کد خبر : 30156
  • 07 آذر 1404 - 19:15
سقوط مرگبار از ارتفاع در چوار / بالگرد اورژانس ایلام برای سومین‌بار در یک روز به پرواز درآمد
روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ ایلام از فوت کوهنورد در ارتفاعات منجل شهرستان چوار خبرداد.

 

محسن ویسی، مسئول روابط‌عمومی اورژانس ۱۱۵ ایلام شامگاه امشب ۷ آذر در گفت و گو با خبرنگار حادثه ایلام ، اظهار کرد: عصر امروز حوالی ساعت ۱۷ گزارشی مبنی بر سقوط از ارتفاع در منطقه صعب‌العبور «منجل» به مرکز هدایت عملیات اورژانس ایلام اعلام شد.

وی افزود: پس از بررسی شرایط جغرافیایی محل حادثه و با توجه به دشواری دسترسی زمینی، بالگرد اورژانس هوایی استان بلافاصله فعال و به منطقه اعزام شد.

ویسی گفت: در این حادثه، مردی ۷۴ ساله که به‌همراه خانواده برای تفریح به ارتفاعات منجل رفته بود، از لبه‌ی پرتگاهی حدود ۱۰ متری سقوط کرده و دچار آسیب‌های شدید جسمی شد.

مسئول روابط‌عمومی اورژانس ۱۱۵ ایلام ادامه داد: خلبان بالگرد با مهارت بالا در نزدیک‌ترین نقطه به محل حادثه فرود آمد و تیم پزشکی در کوتاه‌ترین زمان به بالین مصدوم رسید. علائم حیاتی بیمار در زمان رسیدن نیروهای امدادی ناپایدار بود و بلافاصله اقدامات پیشرفته برای حفظ راه هوایی و احیای قلبی آغاز شد.

وی افزود: با وجود تلاش‌های فراوان کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی و احیای موقت علائم حیاتی، مصدوم به‌دلیل شدت آسیب‌های مغزی و داخلی، در بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام جان باخت.

ویسی خاطرنشان کرد: این مأموریت سومین پرواز بالگرد اورژانس هوایی ایلام در یک روز اخیر بوده است که نشان از آمادگی و حضور میدانی نیروهای امدادی برای پوشش سریع حوادث در مناطق کوهستانی استان دارد.

انتهای پیام/امیر ملکی یکتا

 

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=30156

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.