1

دستگیری سارقان سیم و کابل مخابراتی با ۸ فقره سرقت در ایوان

  • کد خبر : 30263
  • 01 دی 1404 - 17:34
دستگیری سارقان سیم و کابل مخابراتی با ۸ فقره سرقت در ایوان
فرمانده انتظامی شهرستان ایوان از دستگیری دو سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار سیم و کابل برق و مخابراتی با ۸ فقره سرفت توسط مأموران پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد.

سرهنگ هادی گندمی فرمانده انتظامی شهرستان ایوان عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام اظهار داشت: پس از دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر وقوع سرقت کابل‌های برق و مخابرات در نقاط مختلف شهرستان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، هویت سارقان را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی، آنان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ایوان تصریح کرد: متهمان در بازجویی‌های اولیه به ارتکاب ۸ فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف کرده‌اند و پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ گندمی در پایان با قدردانی از همکاری مردم، بر تداوم برخورد قاطع پلیس با سارقان و مخلان نظم عمومی تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را بلافاصله از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

 

انتهای پیام /امیر ملکی یکتا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=30263

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.