2

بخش زیادی از دارایی‌های ایران در سایر کشورها آزاد شد

  • کد خبر : 26070
  • 06 مرداد 1403 - 12:45
بخش زیادی از دارایی‌های ایران در سایر کشورها آزاد شد
باقری گفت: تاکید بر چندجانبه‌گرایی، مذاکرات رفع تحریم، همکاری با اولویت همسایگی، موضوعات مهم در سیاست خارجی دولت سیزدهم بود.

به گزارش حادثه ایلام;علی باقری سرپرست وزارت خارجه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اولویتهای سیاست خارجی دولت سیزدهم بیان کرد: در این دولت دارایی‌های ما که در خارج از کشور بود، آزاد شد و مورد استفاده قرار گرفت.

سرپرست وزارت خارجه افزود: در کشورهای منطقه و خارج از منطقه مسئله آزادسازی دارایی‌های کشورمان همواره در دستور کار جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی ادامه داد: به نظر من موضوع سیاست همسایگی یک اولویت بسیار مهم کشورمان بوده و هست که این هم یک سیاست ملی است و موجب تحکیم قدرت ایران خواهد شد.

باقری گفت؛ هم توسعه کمی این سیاست به این معنا که تعاملات اقتصادی خود را با کشورهای همسایه ارتقا دهیم و هم توسعه جغرافیایی که ما وارد عرصه همسایگان دوم خود شویم، مهم بوده است.

سرپرست وزارت خارجه اظهار کرد: تاکید بر چند جانبه‌گرایی و مذاکرات رفع تحریم هم جزو موضوعات مهم دیگری است که انشاالله در دستور کار دولت چهاردهم نیز خواهد بود.

انتهای پیام/سعد حمیدی کیا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=26070

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.