3

کنترل ۲۴ ساعته کیفیت آب ایلام در نوروز

  • کد خبر : 27351
  • 06 فروردین 1404 - 13:24
کنترل ۲۴ ساعته کیفیت آب ایلام در نوروز
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام از پایش ۲۴ ساعته کیفیت آب ایلام در تعطیلات نوروزی خبر داد.

به گزارش حادثه ایلام;محمدی با اشاره به پایش شبانه‌روزی کیفیت آب در ایام تعطیلات نوروزی، اظهار داشت: تمامی ایستگاه‌های گندزدایی فعال بوده و ذخایر مواد گندزدایی به میزان کافی موجود است.

وی به برخی اقدامات انجام‌شده در جهت پایش کیفیت آب شرب طی تعطیلات نوروزی اشاره کرد و افزود: کلرسنجی روزانه و لحظه‌ای از شبکه توزیع و مخازن آب، اندازه‌گیری روزانه میزان کدورت آب، انجام آزمون‌های میکروبی و شیمیایی آب توسط آزمایشگاه استان در شیفت‌های منظم، بازدید مستمر کارشناسان کیفی از تاسیسات و ارسال گزارش به مرکز پایش استان، پایش مستمر کیفیت آب‌های بسته‌بندی جهت توزیع در بین زائران عتبات عالیات در مرز مهران از جمله این اقدامات بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام عنوان کرد: همکاری و هماهنگی با مراکز بهداشت استان و شهرستان‌ها در زمینه بازدید، نمونه‌برداری و کلرسنجی و دریافت گزارش‌های روزانه از مسئولین کنترل کیفی شهرستان‌ها از دیگر اقدامات انجام شده بود.

انتهای پیام/سعد حمیدی کیا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=27351

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.