• امروز : شنبه - ۸ مهر - ۱۴۰۲
2
دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان ایلام خبر داد

اعمال کارمزد برای دارندگان دستگاه‌های کارت خوان

  • کد خبر : 21196
  • 06 تیر 1402 - 17:05
اعمال کارمزد برای دارندگان دستگاه‌های کارت خوان
دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان ایلام گفت:بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، برای دارندگان دستگاه‌های کارت خوان برای صنوف مختلف کارمزد جدید اعمال می‌شود

به گزارش حادثه ایلام;طالب یاسمی دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان ایلام با اشاره به مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی (اعمال کارمزد جدید) و در راستای کارآمدتر شدن شبکه پرداخت الکترونیکی و ارتقای سطح خدمات به کاربران برای صنوف مختلف، اظهار کرد: این مصوبه گام به گام و مرحله‌ای اجرا می‌شود و در گام اول ۱۳ صنف از جمله مراکز درمانی، نانوایی‌ها، سوپرمارکت‌ها از این قانون مستثنی شده اند.

وی افزود: برای تراکنش‌های تا ۶۰۰ هزار تومان مبلغ ۱۲۰ تومان، از ۶۰۰ هزارتومان تا ۲۰ میلیون تومان دو ده هزارم مبلغ تراکنش، از ۲۰ میلیون تومان تا ۳۲ میلیون تومان پنج ده هزارم مبلغ تراکنش و از ۳۲ میلیون تومان بالاتر فقط ۱۶ هزار تومان بعنوان کارمزد اعمال می شود.

وی گفت:با تدبیر بانک‌ها برای مشتریان خاص تا سقف ۳۰ درصد و برای شرکت‌های دانش بنیان تا ۴۰ درصد و برای مددجویان کمیته امداد تا ۱۰۰ درصد تخفیف اعمال می‌شود.

وی مطرح کرد:بر اساس این مصوبه برای تراکنش مانده گیری مبلغ ۱۴۰ تومان و برای ده گردش آخر مبلغ ۱۸۰ تومان بعنوان کارمزد کسر شده، ولی برای پرداخت قبوض خرید شارژ کارمزد جدیدی اعمال نمی‌شود.

انتهای پیام/سعد حمیدی کیا

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=21196

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.