• امروز : شنبه - ۸ مهر - ۱۴۰۲
0
مدیر کل منابع طبیعی استان ایلام:

کشاورزان از سوزاندن پس چر مزارع خودداری کنند

  • کد خبر : 20425
  • 15 خرداد 1402 - 15:23
کشاورزان از سوزاندن پس چر مزارع خودداری کنند
مدیر کل منابع طبیعی استان ایلام گفت: کشاورزان بایستی از سوزاندن پس چر مزارع خودداری کنند.

به گزارش حادثه ایلام;پیرزادیان، مدیر کل منابع طبیعی استان ایلام سوزاندن پس‌چر مزارع (بقایای گیاهی به جا مانده در مزرعه) توسط کشاورزان را یکی از عوامل وقوع آتش سوزی‌های گسترده دانست.

وی اظهار کرد: با اینکه در مورد ممنوعیت سوزاندن پس‌چر مزارع هم در وزارت جهاد کشاورزی و هم مجلس قانونی وضع شده است، اما با توجه به برداشت محصول در مناطق گرمسیری و آماده کردن زمین برای کشت دوم، پس چر مزارع سوزانده می‌شوند که به علت همجواری با مزارع دیگر و جنگل‌ها ومراتع، عرصه‌های بسیاری را دچار حریق می‌کند و باعث بروز خسارت‌های بالا می‌شوند.

پیرزادیان تاکید کرد: سوزاندن پس‌چر مزارع یکی از چالش‌های عمده ما محسوب می‌شود و علی رغم تذکرات بسیار به کشاورزان هنوز شاهد آن هستیم که با بی توجهی به خسارت‌های این کار، اتفاقات ناخوشایندی را رقم می‌زنند و باعث بروز خسارت‌ها می‌شوند، این درحالیست که کشاورزان می‌توانند با شخم زدن، زمین خود را برای کشت دوم آماده کنند.

وی تاکید کرد: مقابله با آتش سوزی قطعا همیاری و همکاری مردم را می‌طلبد و لازم است در این زمینه فرهنگسازی از سوی رسانه‌ها انجام شودحتی اگر در کنار هر درخت یک فرد را برای مراقبت و حراست از آن بگذاریم، ولی فرهنگ حفاظت و حراست از طبیعت در کشور نهادینه نشده باشد راه به جایی نمی‌بریم و به توفیقی دست نمی‌یابیم بنابراین لازم است در زمینه نیاز بشر به طبیعت آگاهی‌رسانی و اطلاع‌رسانی شود تا خسارت کمتری به طبیعت و منابع طبیعی وارد شود.

انتهای پیام/عباس حمیدی

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=20425

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.