• امروز : شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۲
0
سرپرست آب منطقه‌ای ایلام:

مخزن سد چم گردلان ایلام تنها ۳۸ درصد آب دارد

  • کد خبر : 16990
  • 01 اسفند 1401 - 18:52
مخزن سد چم گردلان ایلام تنها ۳۸ درصد آب دارد
سرپرست آب منطقه‌ای ایلام گفت: سد چم گردلان به عنوان تامین کننده آب شهر ایلام تنها ۳۸ درصد آب دارد.

به گزارش حادثه ایلام;صادق علیمرادی، سرپرست آب منطقه‌ای ایلام با اشاره به آخرین وضعیت سد‌های چهارگانه استان،گفت: حجم آب پشت سد‌های چهارگانه استان هم اکنون ۲۰۶ میلیون متر مکعب است .

سرپرست آب منطقه‌ای ایلام بیان کرد: ظرفیت سد ایلام در تراز نرمال ۶۱ میلیون مترمکعب است که حجم کنونی آن پس از بارش‌های اخیر با افزایش چهار میلیون مترمکعبی به ۲۳ میلیون مترمکعب رسیده است و ۳۸ درصد پرشدگی سد را نشان می‌دهد.

وی افزود: حجم سد کنگیر ایوان نیز در تراز نرمال ۱۹ میلیون مترمکعب است که تاکنون ۷.۵ میلیون مترمکعب از آن برابر با ۳۹ درصد پرشدگی را نشان می‌دهد.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام با اشاره به وضعیت سد دویرج دهلران نیز یادآور شد: حجم این سد در تراز نرمال ۲۰۵ میلیون مترمکعب است که هم اکنون ۱۷۱ میلیون مترمکعب برابر با ۸۳ درصد حجم آن پر شده است.

علیمرادی در خصوص سد گلال نیز گفت: حجم این سد نیز در تراز نرمال ۱۹ میلیون مترمکعب است که حجم کنونی آن ۴.۵ میلیون مترمکعب برابر با ۲۴ درصد کل حجم آن پر شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=16990

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.