به گزارش حادثه ایلام;جلال حمره مدیر کل نوسازی مدارس استان ایلام گفت: علی افسری، خیر مدرسه ساز با حضور در محل دفتر مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان ایلام تفاهم نامه ای ۵ میلیارد ریالی را برای مشارکت در ساخت یک مدرسه کانکسی در روستای ماهوته شهرستان آبدانان امضا کرد.
وی با اشاره به این که رایزنی با خیر مدرسه ساز با مبلغ ۷ میلیارد ریال و به صورت صد درصدی محقق خواهد شد افزود: تحصیلات این خیر مدرسه ساز دکترا دارو سازی و مقیم آلمان است.
مدیر کل نوسازی مدارس استان ایلام گفت: هدف از مدرسه سازی فرد خیر به نیابت از مادرش فاطمه عربی خواهد بود.
حمره گفت: با احداث این فضای آموزشی زمینه حضور تسهیل در امر آموزش برای تعداد ۱۰ نفر دانش آموز روستای ماهوته آبدانان برای سال تحصیلی آینده فراهم میشود.
وی تصریح کرد: به زودی با انتخاب پیمان کار کلنگ این مدرسه که دارای یک کلاس درس و ۱۱۲ متر مربع زیر بنا است به زمین زده می شود.
انتهای خبر/خ