1

ممنوعیت استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در واحدهای نانوایی ایلام

  • کد خبر : 13269
  • 16 مهر 1401 - 14:54
ممنوعیت استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در واحدهای نانوایی ایلام

به گزارش حادثه ایلام;هوشنگ نادری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در مورد کاهش سبوس گیری گندم گفت: میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد […]

به گزارش حادثه ایلام;هوشنگ نادری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در مورد کاهش سبوس گیری گندم گفت: میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر دارند.

وی در خصوص غنی سازی آرد واحدهای نانوایی تصریح کرد: در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحد‌های نانوایی اسید فولیک (آهن) اضافه می شود.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی با اشاره به ممنوعیت استفاده از ماده جوهر قند در واحدهای نانوایی بیان کرد: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند.

نادری تصریح کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند.

انتهای پیام/س

لینک کوتاه : https://hadeseilam.ir/?p=13269

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.