کد خبر : 13269
تاریخ انتشار : شنبه 8 اکتبر 2022 - 14:54
-

ممنوعیت استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در واحدهای نانوایی ایلام

ممنوعیت استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در واحدهای نانوایی ایلام
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت‌: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند. ؛

به گزارش حادثه ایلام;هوشنگ نادری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام در مورد کاهش سبوس گیری گندم گفت: میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر دارند.

وی در خصوص غنی سازی آرد واحدهای نانوایی تصریح کرد: در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحد‌های نانوایی اسید فولیک (آهن) اضافه می شود.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی با اشاره به ممنوعیت استفاده از ماده جوهر قند در واحدهای نانوایی بیان کرد: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند.

نادری تصریح کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند.

انتهای پیام/س

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار