به گزارش حادثه ایلام; مدیرکل دامپزشکی ایلام “رامین پور نجف ” اظهار داشت: همه افرادی که با گوشت و فرآورده های خام گوشتی سر و کار دارند، در معرض ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو هستند.
وی گفت: افرادی چون دامداران، کارشناسان ناظر دامپزشکی، قصابان، ذبح و توزیع کنندگان و خریداران در معرض ابتلا به ویروس تب کریمه کنگو قرار دارند.
وی افزود: این افراد باید هنگام مواجه با دام زنده یا لاشه دام از دستکش، ماسک و عینک استفاده کنند تا از ورود این ویروس به بدن جلوگیری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به مشاهده یک مورد مبتلا به تب کریمه کنگو در استان، گفت: فرد مورد نظر مردی میانسال و دامدار بوده که بعد از تشخیص قطعی، ایزوله شده و در یکی از بیمارستانهای شهر ایلام بستری است.
انتهای پیام/س