به گزارش حوادث ایلام; مهناز همتی اظهار داشت: این تعداد بازرسی بر اساس مصوبات کمیته سلامت و امنیت غذایی استان انجام شده است.
وی یادآور شد:در سالجاری ۲۸۰ مورد نمونه برداری و بازرسی از واحدهای تولیدی صنایع غذایی و۸۴۷ بازرسی مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی استان صورت گرفته است.
همتی افزود: آزمون ۱۵۲ مورد از محصولات تولیدی استان که ۹۳ درصد آن مطابق استانداردهای ملی بوده و نمونه برداری ۵۶ فقره محصول غذایی مراکز عرضه که ۱۰۰ درصد با استاندارد ملی ایران مطابقت داشته است از مهمترین اقدامات این اداره کل بوده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۲ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد برای محصولات غذایی در استان و ۳ فقره پروانه حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی صادر شده است.
همتی گفت: در راستای آگاهی و ترویج فرهنگ استاندارد و آموزش مدیران کنترل کیفیت صنایع غذایی بیش از ۹۰۰ نفر ساعت دورههای آموزشی برون سازمانی به صورت مجازی ارائه شده است.
انتهای پیام/س
لینک کوتاه : http://hadeseilam.ir/?p=2940